Leesvoer

Blogs arbeidsmarktcommunicatie

Hier vindt je tips en inspiratie voor het aantrekken, behouden en ontwikkelen van talent in jouw organisatie. Of je nu een HR-manager bent die verantwoordelijk is voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers, een communicatieprofessional die de employer branding van jouw bedrijf onder de loep neemt, of een leidinggevende die zich bezighoudt met de ontwikkeling van het huidige personeelsbestand, onze blogs bieden waardevolle inzichten en praktische tips.

Het ontwikkelen van een duurzame arbeidsmarktcommunicatiestrategie

Het ontwikkelen van een duurzame arbeidsmarktcommunicatiestrategie

Het ontwikkelen van een duurzame arbeidsmarktcommunicatiestrategie is essentieel als je wilt concurreren om toptalent. Een effectieve strategie kan je helpen bij het aantrekken en behouden van de beste kandidaten, terwijl een ineffectieve strategie kan leiden tot het verlies van waardevolle medewerkers aan concurrenten.

Lees meer
Het belang van storytelling in employer branding

Het belang van storytelling in employer branding

Een effectieve manier je als werkgever te presenteren is door middel van storytelling. Door middel van verhalen kan je de waarden, cultuur en identiteit van de organisatie overbrengen op de doelgroep. In deze blog gaan we dieper in op het belang van storytelling in employer branding.

Lees meer