De visie van Factstory op design

Design specialismen
Design symbol
Design coka

Branding; Hoe vertaal ik de identiteit van mijn bedrijf in een sterk imago?
Concept; Wat voegt een doordacht concept toe aan mijn campagnes?

De ideale marketingcommunicatie-wereld volgens Factstory

Design is de fun-factor bij Factstory

Niks spreekt meer tot de verbeelding bij onze klanten dan design. We kunnen met nog zo’n mooi onderbouwd marketingplan of advies komen.. zonder ondersteuning van een visuele richting zijn we nergens. Dat hebben we de afgelopen jaren wel geleerd! Daarom geeft Factstory al bij het strategisch advies een kijkje in onze creatieve keuken.

En wat is dan de sleutel tot succes? Het is belangrijk dat het visuele gedeelte aansluit bij de merkwaardes en het gewenste imago van het bedrijf of product. Hiervoor doen we vooraf een kort onderzoek naar de archetypes, doelgroep en concurrenten. Dit bepaalt de positionering van het merk. Is dat helder, dan is het de schone taak aan onze Art Director om er een mooie visuele vormgeving bij te ontwikkelen. Kleur, beeldkeuzes, tone of voice, online en offline, aan alles wordt gedacht zodat we precies weten hoe we verder kunnen met onze marketingcommunicatie.

Voor design hanteert Factstory twee benaderingswijzen:

Branding

Visualiseren en tone of voice

Bij branding kijken we naar de bedrijfsidentiteit, merkwaardes, usp’s en vertalen we dit naar een visueel geheel met passende tone of voice. Benieuwd hoe we dit aanpakken?

Concept

Prikkelend en onderscheidend

Met een concept willen we een ‘paraplu’ opsteken waaronder diverse campagnes vormgegeven kunnen worden. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de doelgroep. Benieuwd naar voorbeelden die wij voor onze klanten hebben gemaakt?

Wil je weten hoe wij jouw bedrijf of product vormgeven?

Factstory helpt met de visualisatie van jouw merk of product!

Vul je gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

reCAPTCHA is required.

Waarom zou je voor ons kiezen?

We ontwikkelen de beste designs – we creëren de leukste concepten – we geven jouw imago een boost – no-nonsense, informeel en flexibel. Overtuigd?