• Creating Living Brands

  • Heb je een vraag?
    Bel 055 - 207 0 307

Social media recruitment

Adverteren daar waar je doelgroep zich bevindt

Trekken jouw vacatureteksten niet de juiste kandidaten aan? Voldoen je kersverse werknemers niet aan de verwachtingen? Heb je een te hoge werknemersuitstroom? De recruitment van goede kandidaten voor jouw vacatures wordt steeds lastiger. Een vacature plaatsen op een willekeurige vacaturesite is niet meer voldoende. Job marketing is de oplossing.

Wist je dat ruim 31% van de Nederlanders via social media zoekt naar een vacature? Door het plaatsen van je vacature op social media bereik je niet alleen actief werkzoekenden maar ook de kandidaten die nog niet op zoek zijn maar wel getriggerd worden wanneer ze jouw vacature voorbij zien komen.

Hoe pakken wij dit aan?

We starten met het opzetten van een beeldende advertentie die toegespitst is op de doelgroep die voor jouw organisatie geschikt is. Door de juiste tone of voice en boodschap toe te voegen leveren we een overtuigende advertentie met een sterke call-to-action.

Doelgroep-analyse

We doen dus een doelgroep analyse. Hierdoor krijgen we meer inzicht in welke kandidaten de beste match met jouw organisatie vormen. Het bereiken van de juiste doelgroep is van onschatbare waarde om het meeste rendement uit je campagne te halen.

Data

Doordat social media over veel gebruikersdata beschikken, kunnen wij jouw vacature gericht tonen bij de juiste kandidaten. Leeftijd, taal, locatie, opleiding, interessegebieden…..dit nemen we allemaal mee en daardoor schieten we raak!

Monitoring

Uiteraard houden wij de resultaten scherp in de gaten en sturen wij de campagne daar waar nodig bij om deze te optimaliseren. Kortom, jij hoeft je nergens druk over te maken!

Neem contact op met Frank van Wijhe, hij vertelt je er graag meer over.

055- 207 0 307

|

LinkedIn

Neem contact op met Frank van Wijhe, hij vertelt je er graag meer over.

055 – 207 0 307

|

LinkedIn