• Creating Living Brands

  • Heb je een vraag?
    Bel 055 - 207 0 307

BLOG  –  Factstory

10 tips voor een succesvolle referral campagne

10 tips voor een succesvolle referral campagne 800 300 Factstory - Hét crossover marketing- en communicatiebureau van Apeldoorn

Van elke medewerker een ambassadeur maken; het klinkt heel makkelijk, in de praktijk valt het vaak niet mee. Wat is het geheim van succesvolle voorbeelden?

lees verder
blog employer branding

Een sterk werkgeversmerk is onmisbaar

Een sterk werkgeversmerk is onmisbaar 800 300 Factstory - Hét crossover marketing- en communicatiebureau van Apeldoorn

Het wordt steeds moeilijker om als werkgever vacatures te vullen en jouw bedrijf op te laten vallen tussen de moordende concurrentie. Heb jij te maken met óf te weinig sollicitaties, óf te weinig kwalitatieve potentiële werknemers óf geen naamsbekendheid? Dan is de kans groot dat jouw employer brand een boost nodig heeft.

lees verder

Factstory: veluwse eikels of toffe peren?

Factstory: veluwse eikels of toffe peren? 800 300 Factstory - Hét crossover marketing- en communicatiebureau van Apeldoorn

Dat is de vraag die wij onze klanten aan het einde van 2019, ter overpeinzing, hebben gesteld door het geven van een bijzonder eindejaarscadeau. Misschien denk je nu “dat vraag je toch niet?”, maar zoals je van ons kunt verwachten, hebben wij hier een goede reden voor.

lees verder
Blog, valkuilen, tips

Valkuilen bij het schrijven van een blog

Valkuilen bij het schrijven van een blog 800 300 Factstory - Hét crossover marketing- en communicatiebureau van Apeldoorn

Als Apeldoorns marketingcommunicatiebureau worden wij regelmatig geconfronteerd met bestaande teksten die te lang zijn of vol taal- en spellingfouten zitten. Bovendien is de doelgroep vaak niet als vertrekpunt genomen. Bloggen is voor elke organisatie een ideale manier voor het delen van kennis en ideeën, het opbouwen van vertrouwen en een betere vindbaarheid. Hieronder een paar valkuilen bij het schrijven van een blog:

lees verder
Waarom heeft jouw organisatie een herpositionering nodig?

Waarom heeft jouw organisatie een herpositionering nodig?

Waarom heeft jouw organisatie een herpositionering nodig? 800 300 Factstory - Hét crossover marketing- en communicatiebureau van Apeldoorn

Herpositioneren, ook wel rebranding genoemd, is een soort van make-over. Soms klein, bijvoorbeeld met een andere kleurtje maar soms ook heel groots; compleet met een nieuwe bedrijfsnaam. Maar altijd gaat het over een verandering. Er kunnen diverse redenen zijn om een herpositionering te ondergaan. Bij een herpositionering ga je spreken vanuit een andere taal, met een andere vorm, een ander gezicht.

lees verder
Geef je contentstrategie een boost!

Geef je contentstrategie een boost!

Geef je contentstrategie een boost! 800 300 Factstory - Hét crossover marketing- en communicatiebureau van Apeldoorn

Je bent al even op weg met het creëren van content en je ziet resultaten. Je contentstrategie is helder: je weet voor welke doelgroep je schrijft en wat je wilt bereiken. Je dagelijkse taken bestaan uit de editorial kalender aanvullen, blogs en whitepapers schrijven en die delen op verschillende social media kanalen. Kortom: content houdt je lekker bezig! Maar klopt die contentstrategie nog wel? Is je werkwijze nog up-to-date en innovatief? Hierbij enkele tips die jou wellicht kunnen helpen om je contentstrategie een boost te geven.

lees verder
Ken je jouw why eigenlijk wel?

Ken je jouw why eigenlijk wel?

Ken je jouw why eigenlijk wel? 800 300 Factstory - Hét crossover marketing- en communicatiebureau van Apeldoorn

Value based marketing, purpose driven marketing, … zo zijn er nog wel een paar van dit soort termen te bedenken. Klinkt ingewikkeld, maar eigenlijk draait het maar om 1 ding: waarom doen we eigenlijk wat we doen? Veel bedrijven en organisaties zijn die zoektocht gestart en durven terug te gaan naar hun kern. Maar hoe zorg je ervoor dat die ‘why’ geen oppervlakkige marketingtaal wordt?

lees verder