Team, Symbool 1
Team, Symbool 2
Team, Symbool 3
Team, Symbool 2

Over ons

Factstory , hét marketingcommunicatie bureau van Apeldoorn

Factstory is een Apeldoorns marketingcommunicatiebureau, opgericht in 2013 door Pim Mulder. Bij Factstory vind je alle disciplines die je nodig hebt op het gebied van strategie, communicatie, design en marketing onder één dak: van content-specialisten tot strategen, van concept-toppers tot communicatie-gekken en van online marketeers tot ontwerpers.

Factstory bestaat uit een team van specialisten met een passie voor alles wat marketing en communicatie is. Wij helpen onze klanten dagelijks met het realiseren van hun wensen en doelstellingen.

It’s all in the mix!

Factstory… creating living brands

Factstory laat jouw merk leven! We analyseren, positioneren, creëren en activeren. We werken op projectbasis, campagnematig of als vaste partner voor een breed palet aan klanten. We houden van complexe marketingvraagstukken en helpen merken bij het kiezen van de juiste strategie. Of het nu gaat om de omzetgroei, merkbekendheid of personele groei. Als full-service marketingbureau zijn wij het verlengstuk van jouw organisatie.

Dit is ons karakter, wij…

5

Onderzoeken vol nieuwsgierigheid

5

Voeren vastberaden regie

5

Maken onderscheid met creatieve ideeën

Dit is hoe we het doen

5

Persoonlijk, efficiënt en flexibel

5

Eigenwijs met respect

5

Altijd up-to-date

5

Resultaat staat voorop

5

….en we willen onze klanten altijd verrassen!

Belangen en behoeften
Branding
Marketingcommunicatiestrategie
Positionering
Communicatieadvies
Online zichtbaarheid
regie
arbeidsmarktcommunicatie
Concepting
Visuele strategie
Leadgeneration
Data

Hoe pakken we dit aan?

cijfer_1d

Creating the brand

Organisatie & strategie

Sterke merken zijn authentiek en altijd in beweging. Dat gaat niet vanzelf. We starten met onderzoek, intern en extern. Dat is de basis van onze heldere strategie. We stippelen het pad uit om te komen tot een onderscheidend (werkgevers)merk. We denken vooruit, maar altijd vanuit de unieke kracht die in iedere organisatie aanwezig is. En we nemen de organisatie mee in de juiste richting.

cijfer_1d

Building the brand

Ontwikkeling & ontwerp

We bouwen aan het merk, vanuit een sterk concept, merkverhaal én merkbeleving. Onderscheidend, herkenbaar én resultaatgericht. We nemen de interne organisatie mee in het proces en maken van jouw medewerkers echte merkambassadeurs.  

cijfer_1d

Living the brand

Uitbouw & regie

We bewegen jouw organisatie. Niet door het leveren van plannen, maar door te activeren. We sturen bij daar waar nodig, zodat we samen jouw organisatiedoelstellingen realiseren! Dat dus: creating living brands!

Wil je meer weten over strategie, communicatie, design of marketing en wat wij voor jou kunnen betekenen?

Pim Mulder

Pim Mulder vertelt je er graag meer over.
055 – 207 0 307