10 jaar Factstory

10 jaar 🎉

10 jaar terug liep ik met iets minder grijze haren dan ik nu heb de Kamer van Koophandel uit. Trots dat ik was, want ik had een handtekening gezet onder mijn eigen bedrijfsnaam. Geen idee wat mij te wachten stond, maar ik had een visie waarin ik geloofde, en daar wilde ik voor gaan. Spoiler alert: daar ga ik nog steeds voor.

10 jaar, en heel wat herinneringen verder. Want wist je dat…
… Wij ooit een website hebben gehad met cowboys erop?
… Onze eerste klant ooit, nog steeds klant bij ons is?
… Wij in 10 jaar tijd, ook 10 collega’s verder zijn?
… 2% van onze klanten op een andere manier dan digitaal wilden betalen?
… Ik uit de winst van de eerste 2 jaar, 2 nieuwe bedrijven ben gestart, die beide snoeihard failliet zijn gegaan?
… Ik niet alleen trouw ben aan Factstory, maar ook aan Skoda?
… Mijn collega’s ooit deze Skoda op mijn verjaardag te koop hebben aangeboden op Marktplaats?
… Collega’s na teamuitjes wel eens van het asfalt zijn geplukt?
… Ik mij ooit heb verkleed als kerstman om het personeel toe te spreken?
… Mijn diploma al sinds de start van Factstory op kantoor staat?
… We enorm zijn gegroeid. Niet alleen in personeel en omzet, maar ook in interieurkeuze? We gingen van klapstoelen naar bureaustoelen.

Een decennium aan groei, hoogte- en dieptepunten, heel hard werken en ook heel veel lol hebben. Iedereen die hier onderdeel van is geweest: bedankt! Zonder dit netwerk hadden we niet gestaan waar we nu staan. En ik kan niet trotser zijn. Cheers to another ten years!