Jobmarketing, Symbool 1
Jobmarketing, Symbool 2
Jobmarketing, Symbool 3

Job marketing

Hoe vind ik de juiste mensen?

Met job marketing:

Je titel komt hier

Bouwen we succesvolle wervingscampagnes

Je titel komt hier

Bereiken we snel de juiste kandidaat

Je titel komt hier

Helpen we jouw organisatie groeien

Je titel komt hier

Zetten we de juiste media in voor het invullen van jouw vacatures

Aan de slag met job marketing

Zet je employer brand aan het werk

Job marketing is waar het allemaal samenkomt. Het directe resultaat van alle inzet om jouw employer brand te presenteren: het vermarkten van de vacatures. Door de succesvolle wervingscampagnes vult de pijplijn zich met kandidaten. Vult de agenda van de recruiters met gesprekken en vult het bedrijf met nieuwe collega’s. Klinkt dit als muziek in je oren? Factstory heeft alles in huis voor een gave wervingscampagne mét resultaat.

 

Direct aan de slag met job marketing?

Binnen één week staat er een gedegen job marketing campagne met fris concept!

Vul je gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Leadgeneratie (algemeen formulier)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Onze kracht is het snel en goed zichtbaar maken van vacatures. Ons doel is de aanwas van sollicitanten die relevant zijn voor de organisatie.”

Pim Mulder, Strategisch adviseur Factstory

 

Hoe pakken we dit aan?

cijfer_1d

Onderzoek met praktische insteek

Onderzoek en strategie

Het gaat er bij job marketing natuurlijk om dat de vacatures vervuld worden. Toch is ook hierbij een stukje onderzoek noodzakelijk. Met een zoekwoordenonderzoek en doelgroeponderzoek krijgen we helder waar en hoe we de juiste kandidaten bereiken. Is er al een duidelijk employer brand van jouw bedrijf? Dan kunnen we gelijk door met het invullen van de persona’s, die van het archetype bedoelen we dan!

cijfer_2

Tof concept voor gave campagne

Concept en communicatie

Met het werkgeversmerk van jouw bedrijf vertel je een verhaal. Factstory kruipt in de huid van jouw bedrijf en ontwikkelt een gaaf concept voor job marketing. Dit concept voeren we door in alle wervingsmiddelen. Alles is herkenbaar en toepasbaar op de persona’s. We maken een mediaplan waarin we de geschikte kanalen koppelen aan de openstaande vacatures. We communiceren het verhaal in de taal van de doelgroep en maken het aantrekkelijk met beelden.

cijfer_3

Sturen op resultaat

Online marketing

Voor de beste job marketing campagnes gebruikt Factstory diverse kanalen. Hierbij hanteren we de 80-20 regel; 80% van de doelgroep bereik je met 20% van de kanalen. Je moet dan wel de juiste kanalen inzetten. Factstory weet hoe. Door de combinatie van o.a. job boards, werken-bij websites, social en Google Ads creëren we het beste resultaat voor de betreffende doelgroep. We monitoren wekelijks de voortgang en optimaliseren daar waar nodig. Dit maken we inzichtelijk met onze dashboards.

Waarom zou je voor ons kiezen?

We bereiken de juiste doelgroep – resultaat staat voorop – actiegericht en onderbouwd – no-nonsense, informeel en flexibel.

Overtuigd?