Onze partners

Factstory werkt met een multidisciplinair team van designers, communicatieadviseurs en marketeers. Maar soms, bijvoorbeeld wanneer er extra handjes nodig zijn of een specifieke expertise gewenst is, werken we met partners die ons ondersteunen.

Lonneke de Kroon

Tekstschrijver en eigenaar van Buro van goede zin

Met Lonneke weten we dat we snel op kwalitatieve topteksten kunnen rekenen. Ze zit tussen een communicatieadviseur en een tekstschrijver in en raakt altijd de juiste tone of voice en doelgroep.

Sven Scholten

Fotograaf en eigenaar Sven Scholten Photography

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. En dat klopt bij Sven. Hij kan als geen ander de beelden laten spreken waarbij mensen krachtig overkomen zonder teveel poespas.

Jort Deelman

Videograaf en eigenaar Jort Filmt

Als we een creatieve invulling van een project nodig hebben bellen wij graag met onze partner Jort Deelman van Jort Filmt. Zoals zijn bedrijfsnaam je vast al doet vermoeden, richt hij zich met zijn bedrijf op video. Bedrijfsvideo’s voornamelijk.

Marko van den Berg

Adviseur en eigenaar van internetbureau Montix

Door het flexibele proces voorziet Montix altijd in onze behoefte. Hun motto is: gewoon doen! Recht door zee, slim en soms ook wat tegendraads. Dat past dus heel goed bij ons.

Rooza

Online Marketing

Sinds een aantal jaar werken we intensief ssamen met het team van Rooza Online Marketing om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen.