Betere resultaten met online marketing

Marketing specialismen
Marketing symbol
Marketing coka

Je titel komt hier

Job Marketing; Hoe vind ik de juiste mensen?

Je titel komt hier

Leadgeneratie; Hoe krijg ik meer potentiële klanten voor mijn organisatie?

Je titel komt hier

Zoekmachinemarketing; Hoe haal ik meer resultaat uit mijn webshop?

Je titel komt hier

E-commerce; Wat is het succes van zoekmachinemarketing (SEM)?

De ideale marketingcommunicatie-wereld volgens Factstory

Attention – Interest – Desire – Action

WAUW! Dit is goed nieuws! Als je dit leest betekent het dat we jouw interesse hebben gewekt naar onze succesvolle marketingactiviteiten. Dat betekent waarschijnlijk ook dat je hulp nodig hebt met één van bovenstaande activiteiten en op zoek bent naar een geschikte partij om daarbij te helpen. Ja? Mooi! Hieronder lees je wat Factstory zo bijzonder en succesvol maakt.

Bij Factstory werken specialisten die verder kijken dan hun eigen werkveld. Generalisten met ieder hun eigen specialisme. Dit maakt onze collega’s breed inzetbaar, flexibel en klantgericht. Wij kijken naar de kansen en mogelijkheden vanuit onze marketing bril. Door slim gebruik te maken van onze kennis en tools kunnen we vaak al resultaatverbetering laten zien met het huidige (marketing)budget van onze klant. En omdat we snappen dat je liever gister dan vandaag aan de slag gaat hebben we binnen een week een campagne draaien!

Job marketing

Zet je employer brand aan het werk

Job marketing is waar het allemaal samenkomt. Het directe resultaat van alle inzet om jouw employer brand te presenteren: het vermarkten van de vacatures. Door de succesvolle wervingscampagnes vult de pijplijn zich met kandidaten.

Leadgeneratie

Resultaatgericht werken aan sales

Bedrijven weten steeds beter dat (online) marketing geen kostenpost is maar een wezenlijk onderdeel van het businessplan. Goede online zichtbaarheid draagt bij aan het bedrijfsresultaat. Door leadgeneratie te koppelen aan een sterke marketingstrategie benaderen we de b-to-b markt.

Zoekmachinemarketing

Resultaatgericht werken aan online zichtbaarheid

Met zoekmachinemarketing (Search Engine Marketing) zetten we in op zichtbaarheid én vindbaarheid van jouw online marketing. Met goede zoekresultaten in de zoekmachines, in combinatie met advertenties, trek je bezoekers naar je website toe.

E-commerce

Resultaat

Met Factstory heb je een betrouwbaar, flexibel, resultaatgericht team aan het werk voor de e-commerce van jullie webshop. We optimaliseren het resultaat van de webshop; jullie doelgroep herkent zich in de belevingswereld van jouw product of dienst en we maximaliseren de conversies (aankopen).

Wil je weten hoe online marketing jouw bedrijf kan helpen?

Factstory helpt met het bepalen van de beste campagnes voor jouw merk of product!

Vul je gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Leadgeneratie (algemeen formulier)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom zou je voor ons kiezen?

We bereiken de juiste doelgroep – resultaat staat voorop – actiegericht en onderbouwd – no-nonsense, informeel en flexibel.

Overtuigd?