Zoekmachinemarketing, Symbool 1
Zoekmachinemarketing, Symbool 2
Zoekmachinemarketing symbool 3

Zoekmachinemarketing

Wat is het succes van zoekmachinemarketing (SEM)?

Met leadgeneratie:

Je titel komt hier

Zorg je voor betere zichtbaarheid van jouw product of dienst

Je titel komt hier

Beïnvloed je actief de behoefte van de doelgroep

Je titel komt hier

Kun je resultaten meten, bijsturen en optimaliseren

Je titel komt hier

Stuur je op conversie

Zoekmachinemarketing op de agenda

Resultaatgericht werken aan online zichtbaarheid

Met zoekmachinemarketing (Search Engine Marketing) zetten we in op zichtbaarheid én vindbaarheid van jouw online marketing. Met goede zoekresultaten in de zoekmachines, in combinatie met advertenties, trek je bezoekers naar je website toe. Door SEM bewust mee te nemen in je marketingplan speel je in op de (latente) behoefte van jouw doelgroep. Alleen een gave website online zetten is niet voldoende. De samenwerking tussen tekst, de opbouw van de website, het gebruik van advertenties zorgen voor een maximaal resultaat van jouw marketing effort.

Ben je van plan een nieuwe website te bouwen? Of heb je die al maar loop je vast bij de vervolgacties? Factstory helpt met de beste inzet van Search Engine Marketing.

 

Jouw online marketing ondersteunen met zoekmachinemarketing?

Binnen één week hebben we een analyse van jullie huidige situatie en een plan met doelen voor de korte termijn!

Vul je gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Leadgeneratie (algemeen formulier)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Of het nu gaat om een tijdelijke actie ter ondersteuning aan sales of het structureel vergroten van het bereik binnen de doelgroep; wij hebben altijd de juiste strategie”

Frank van der Pot, Online Marketeer

Hoe pakken we dit aan?

cijfer_1d

Werken aan zichtbaarheid

See

Om te komen tot saleskansen, naamsbekendheid of sollicitanten gaan we er eerst voor zorgen dat jouw bedrijf online zichtbaar is! Via Google, Google shopping en Channable geven we een boost aan de vertoningen van jouw website. Met gerelateerde zoekwoorden bouwen we campagnes die aansluiten bij de online middelen én de doelgroep.

cijfer_2

Beïnvloed de behoefte van jouw doelgroep

Think

Wanneer je online goed zichtbaar bent gaat de doelgroep zich een mening vormen over jouw bedrijf. Het is dus van belang dat de boodschap die je naar buiten uitdraagt klopt met de doelstellingen en visie van je bedrijf, product of dienst. Die mening bevestigt namelijk de behoefte van de doelgroep en zorgt er uiteindelijk voor dat zij in beweging komt.

cijfer_3

Sturen op resultaat

Do & care

Het resultaat van het zichtbaar maken van jouw product of dienst heeft de doelgroep aan het denken gezet. De behoefte is gewekt en nu komen de eerste reacties jouw bedrijf binnen: kansen! Natuurlijk is het van belang dat je deze kansen adequaat oppakt en ervoor zorgt dat de eerste indruk vlekkeloos verloopt. Heb je moeite met de invulling van die vervolgstappen? Kijk dan eens op onze pagina over marketingcommunicatie.

Waarom zou je voor ons kiezen?

We zijn Google partner – met de juiste zoekwoorden – no-nonsense, informeel en flexibel.

Overtuigd?