E-commerce, Symbool 1
E-commerce
E-commerce, Symbool 1

E-commerce

Hoe haal ik meer resultaat uit mijn webshop?

Met een goede e-commercestrategie:

Je titel komt hier

Bereik je de juiste doelgroep

Je titel komt hier

Haal je meer omzet uit je bestaande webshop

Je titel komt hier

Versterk je de fysieke winkel door je webwinkel

Je titel komt hier

Ontvang je minder retourzendingen

Met een e-commerce strategie bereik je meer

Resultaat

Met Factstory heb je een betrouwbaar, flexibel, resultaatgericht team aan het werk voor de e-commerce van jullie webshop. We optimaliseren het resultaat van de webshop; jullie doelgroep herkent zich in de belevingswereld van jouw product of dienst en we maximaliseren de conversies (aankopen). De klantreis is door ons van eerste contact tot aan de aankoop afgestemd op jullie positionering en branding. Hiermee is de webshop het beste verkoopkanaal van jullie bedrijf. Omzet realiseren kan iedereen. Omzet realiseren én een merk bouwen: dat kan Factstory!

Heb je je e-commerce plan op orde maar wil je hulp bij het opzetten van campagnes? Kijk dan op onze pagina over leadgeneratie.

 

Direct aan de slag met e-commerce?

Binnen drie werkdagen krijg je een gedegen e-commerce analyse van jullie huidige webshop!

Vul je gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Leadgeneratie (algemeen formulier)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Met onze hands-on mentaliteit zijn wij altijd in staat om met de klant de gezamenlijke geformuleerde strategie in praktijk te brengen.”

Frank van der Pot, Online Marketeer

Hoe pakken we dit aan?

cijfer_1d

Zichtbaar worden bij de doelgroep

Attention

Om te komen tot aankopen, saleskansen of naamsbekendheid gaan we er eerst voor zorgen dat jouw webshop online zichtbaar is! Via Google, Google shopping en Channable geven we een boost aan de vertoningen van de webshop. Met een doordachte strategie bouwen we campagnes die aansluiten bij het zoekgedrag van de doelgroep.

cijfer_2

Interesse wekken bij de doelgroep

Interest

Wanneer je online goed zichtbaar bent gaat de doelgroep zich een mening vormen over de webshop en de producten. Het is dus van belang dat de boodschap die je naar buiten uitdraagt klopt met de uitstraling van jouw product of dienst. Die mening bevestigt namelijk de behoefte van de doelgroep en zorgt er uiteindelijk voor dat zij in beweging komt.

cijfer_3

Activatie van de doelgroep

Desire & action

Het resultaat van het zichtbaar maken van jouw product of dienst heeft de doelgroep aan het denken gezet. De behoefte is gewekt en de eerste aankopen worden gemaakt! Natuurlijk is het van belang dat deze aankopen verlopen volgens jullie unieke klantreis en dat het gevoel klopt. Van de eerste indruk tot en met de aanschaf van jouw producten. Heb je moeite met de invulling van die vervolgstappen? Kijk dan eens op onze pagina over marketingcommunicatie.

Waarom zou je voor ons kiezen?

We halen het beste uit jouw webshop – omzet, omzet, omzet – actiegericht en onderbouwd – no-nonsense, informeel en flexibel.

Overtuigd?