Even voorstellen: Sabrina, onze nieuwe communicatieadviseur!

Blog | In gesprek met Sabrina

Even voorstellen: Sabrina, onze nieuwe communicatieadviseur!

Factstory blijft groeien en dus zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. En dat talent, dat vonden we recent in Sabrina. Sabrina is een dame met kennis en pit. Net afgestudeerd voor haar master Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit en vol met plannen en initiatief. Sinds september 2022 werkt Sabrina bij ons als Communicatieadviseur.
Voor een communicatieadviseur is geen dag hetzelfde. Interviews houden, fotoshoots organiseren, research doen, presentaties geven, contentkalenders maken, een klantreis bepalen, nieuwsbrieven schrijven, campagnes opzetten of brainstormsessies houden; je verveelt je nooit. Sabrina: “Ik had niet kunnen bedenken dat de tijd zo voorbij zou vliegen. Ik ben direct overal bij betrokken. Al heel snel mocht ik zelf een campagneplan maken. Een grote verantwoordelijkheid, maar bij Factstory geloven ze in je en vertrouwen ze op je. Twee dingen die je stimuleren het beste uit jezelf te halen. En ondanks de zenuwen en het feit dat dit mijn eerste ‘grote mensen’ baan is, pak ik deze mogelijkheid met beide handen aan.”

Het heft in eigen hand nemen

Ownership tonen is wel aan Sabrina toevertrouwd. Ze neemt graag de regie over haar eigen toekomst en dat kan bij Factstory. “Of het nou gaat om het volgen van een cursus, het geven van een presentatie of het krijgen van meer verantwoordelijkheden. Initiatief tonen wordt hier beloond. Alleen zo leer je je talenten kennen en ontdek je hoe je deze maximaal kan inzetten. Zo heb ik voor O-I, de grootste glasproducent ter wereld, binnen een aantal dagen twee fotoshoots weten te regelen. Een uitdaging, maar het is wel gelukt. De mogelijkheden zijn er, je moet ze alleen zelf pakken. Het resultaat: mooie fotografie voor op de werken-bij website en een tevreden klant!”

Bijzondere plekken

De afwisseling en het rennen van locatie naar locatie, voor Sabrina een extra uitdaging omdat ze nog geen rijbewijs heeft, vindt ze het leukste deel van haar werk. “Voor de Pijlers, het personeelsblad van Pon Logistics, mag ik locatiebezoeken en interviews doen, artikelen schrijven en fotoshoots organiseren. Ondanks de afwezigheid van een rijbewijs, ben ik toch elke keer op locatie aangekomen. Of ik nou meereed met de fotograaf of iets anders moest regelen. Je komt zo op plekken waarvan je niet wist dat ze bestonden. Een gigantische losplaats, omringd door duizenden van de mooiste auto’s. Dat is heel vet om mee te mogen maken! Het vertrouwen dat ik krijg en de controle die ik heb om dit tot een succes te brengen, zijn ontzettend inspirerend.”

De praktijk als beste leerschool

Het is duidelijk; na drie maanden vindt Sabrina al aardig haar draai en weet ze haar plek te veroveren. Met de dag groeit ze in zelfverzekerdheid. “Je krijgt alle vertrouwen en ruimte om je eigen manier te vinden, erachter te komen wat je leuk vindt en om invulling te geven aan je eigen werkzaamheden. Mijn mening en ideeën worden echt gewaardeerd. Ik heb in 3 maanden meer geleerd dan in de afgelopen 4 jaar op de universiteit!”

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Pim Mulder, Eigenaar

Laten we kennismaken

Ik laat je graag zien hoe jou merk tot leven komt. 
055 – 207 0 307