• Creating Living Brands

  • Heb je een vraag?
    Bel 055 - 207 0 307

Factstory, hét marketingcommunicatie bureau van Apeldoorn

We maken, we delen en we genieten. Bij ons vind je alle disciplines onder één dak: van brainstormers tot strategiebeesten, van concept-toppers tot communicatie-gekken en van projectmanagers tot ontwerpers.

Factstory bestaat uit een team van specialisten met een passie voor alles wat marketing en communicatie is. Daarnaast heeft ieder van ons z’n eigen specialisme. Onze aanpak is down-to-earth, vol enthousiasme en zonder poespas.

 
Team Factstory

Factstory, hét marketingcommunicatie bureau van Apeldoorn

We maken, we delen en we genieten. Bij ons vind je alle disciplines onder 1 dak: van brainstormers tot strategiebeesten, van concept-toppers tot communicatie-gekken en van projectmanagers tot ontwerpers.

Factstory bestaat uit een team van specialisten met een passie voor alles wat marketing en communicatie is. Daarnaast heeft ieder van ons z’n eigen specialisme. Onze aanpak is down-to-earth, vol enthousiasme en zonder poespas.

 
Creating living brands

It’s all in the mix!

  1. Wij bundelen de diverse disciplines, specialismen en partnerships die we in huis hebben of halen tot één dedicated team voor jou. Veel opdrachtgevers willen 1 aanspreekpunt voor alle communicatie. Van strategie, concept tot uitvoer, we kunnen ’t allemaal.  Je hebt 1 aanspreekpunt met een landelijke dekking voor al jouw wensen. Meer over Marketing Process Outsourcing lezen?
  2. Noem ons vakidioten of experts. We zijn betrokken, gemotiveerd, kundig en gewend om te blijven leren. Daarom weten we precies wat er nu speelt in de markt én wat z’n beste tijd gehad heeft. We weten hoe we de diverse kanalen in moeten zetten zodat ze ook daadwerkelijk een bijdrage leveren aan de beleving van jouw organisatie of merk, van jouw verhaal.
  3. Wij zijn gespecialiseerd in (digitale) transities voor bedrijven en merken die de ‘crossover’ maken met een nieuwe strategie en positionering.

Dit is ons karakter

Elke organisatie vindt zichzelf jong, dynamisch, professioneel en de beste. Wij onderscheiden ons op een andere manier. De volgende karaktereigenschappen zijn kenmerkend voor ons bedrijf. We hadden er zo nog een paar op kunnen schrijven, maar bescheidenheid siert de mens nietwaar?

Persoonlijk, efficiënt en flexibel

Een ‘compact’ bedrijf heeft z’n voordelen. Onze directeur staat nog dagelijks met zijn voeten in de klei en is betrokken bij de dagelijkse operatie. Je zit direct aan tafel met beslissers en dat maakt ons persoonlijk, efficiënt en flexibel.

Eigenwijs met respect

‘Ja en amen’ ligt niet echt in ons straatje. We zijn heel meedenkend maar ook lekker eigenwijs. We willen dat je onze kennis en ervaring optimaal gebruikt. Handelen doen we graag proactief, zodat de vaart er lekker in blijft zitten.

Duidelijke taal

We houden niet van gladde verkooppraatjes, hippe termen of duizelingwekkende technische verhalen. Verwacht begrijpelijk Nederlands, goed onderbouwde informatie en dat we (beschaafd) zeggen waar het op staat.

Altijd up to date

Noem ons vakidioten of experts. We zijn betrokken, gemotiveerd, kundig en gewend om te blijven leren. Daarom weten we precies wat er nu speelt in de markt én wat z’n beste tijd gehad heeft.

Resultaat staat voorop

We willen graag dat onze oplossingen en services voor jou een toegevoegde waarde hebben want uiteindelijk draait het om het resultaat. Onze inspanningen proberen we zo meetbaar mogelijk te maken en daar durven we ook op afgerekend te worden.

Eerlijk advies en vertrouwen

We verkopen geen dingen waar je niets aan hebt. Harder kunnen we onze eigen ruiten niet ingooien. Bij ons is afspraak ook echt afspraak en geen loze beloftes. We werken op basis van eerlijkheid en wederzijds vertrouwen. Dat bewijzen we graag.

We willen verrassen

Voor ons zit de sleutel in het verrassen van onze klant. Wij willen je verrassen, verbazen en verwonderen. Hoe we dat doen? Laat je verrassen 🙂

The devil is in the details

In ieder van ons huist een kleine perfectionist. Dat zie je terug in onze communicatie, afspraken en rapportages. Soms komt dat wat overdreven over, maar wij zijn daar best een beetje trots op.