Volledige marcom

ondersteuning voor

Prometheus Informatics

 

Case | Branding en marketingcommunicatie voor Prometheus

Factstory ondersteunt Prometheus Informatics sinds 2014 aan de hand van uiteenlopende communicatie- en marketingwerkzaamheden. Zo hebben we een custom meertalige website gebouwd om Prometheus beter te kunnen positioneren als internationale en professionele partner die niet alleen sterk is in de Waste-sector, maar ook veel te bieden heeft voor de Transport & Logistiek sector. Verder ondersteunt Factstory Prometheus bij beurzen met bijbehorend materiaal en verzorgen we de nieuwsberichten, nieuwsbrieven, uitnodigingen en de social media voor Prometheus.

Uitdaging

Een sterk product had Prometheus al, maar de vertaalslag naar de markt ontbrak nog voor een deel. Factstory ondersteunt Prometheus met de juiste combinatie van marketing- en communicatiemiddelen en heeft binnen dit ICT bedrijf een salesondersteunende functie.

Onze aanpak

Dankzij een constante stroom aan informatievoorziening is de naamsbekendheid van Prometheus vergroot en kan het bedrijf nu de volgende slag slaan: het verder uitrollen van hun dienstverlening binnen de markt Transport & Logistiek.

Mobiel_De-impact-van-technologische-ontwikkelingen-op-arbeidsmarktcommunicatie-en-employer-branding

Uitdaging

Want waarin maak jij nu echt het verschil en wat maakt jou nu zo uniek. Het is vaak voor jezelf wel makkelijk aan te geven, maar is dat nu echt zo anders dan je concurrent? Met jouw input gaan we aan de slag en onderzoeken wij de klantsegmenten en jouw concurrenten. Wij analyseren het en zo ontstaat er een strategisch actie- en stappenplan. Zo heb je een document waarin alles over jouw bedrijf staat en de weg naar een onderbouwde en nieuwe toekomst.

Over Prometheus

Prometheus Informatics helpt organisaties al sinds 1989 bij het digitaliseren van bedrijfsprocessen met innovatieve software-oplossingen op het gebied van Telematica, Afval, Milieu & Recycling en Transport & Logistiek. Van boordcomputerleverancier is Prometheus Informatics uitgegroeid tot leverancier van een totaal telematicaplatform: één online omgeving waarin klanten al hun logistieke processen kunnen digitaliseren.

Wil je ook stappen zetten in strategie en communicatie?

CTA_Pim_geel

Wij nemen je mee op de juiste route

Laura van der Zande vertelt je er graag meer over.

Bel 055 – 207 0 307 of plan een kennismaking.