Case Modiforce | B2B Leadgeneratie campagne

Drie kant en klare voertuigen voor de gemeentelijke handhaving

ModiForce is specialist in het modificeren van voertuigen. Bijvoorbeeld voor de Nationale Politie, maar ook voor organisaties als de Koninklijke Marechaussee, de brandweer en de ANWB. Het gaat dan om complexe voertuigen met een hoog gehalte aan systeemintegratie en strenge eisen die worden gesteld aan de huisstijl. Met deze ervaring stelde ModiForce drie verschillende standaard operationele voertuigen samen voor BOA’s. Factstory ontwikkelde hiervoor de landingspagina en bijbehorende leadgeneratiecampagne.

Uitdaging

BOA-teams hebben standaard handhavingsvoertuigen, maar moeten vervolgens zelf op zoek naar een leverancier om de voertuigen te laten modificeren om hun werk goed te kunnen doen. Om het de BOA’s gemakkelijk te maken, ontwikkelde Modiforce drie kant-en-klare voertuigen die voorzien zijn van alle benodigde functionaliteiten die een BOA nodig heeft én die voldoen aan de wet- en regelgeving op het gebied van modificatie.

Onze aanpak

Factstory stelde eerst een plan van aanpak op waarin we de doelstelling, doelgroep, boodschap en promotiestrategie uitwerkten. Daarna hebben we een conversiegerichte landingspagina ontwikkeld waarbij we de doelgroep (gemeentelijke handhavers) centraal stelden. Het doel van deze pagina was om bezoekers te verleiden om op een laagdrempelige manier hun contactgegevens achter te laten.
subpijler_case_O-I

Laagdrempelige conversiemogelijkheden

De landingspagina kent twee conversiemogelijkheden:

1. Download van een brochure met daarin informatie over de drie voertuigen.
2. Gamification in de vorm van een interactieve quiz waarmee bezoekers een leuke gadget kunnen winnen.

We hebben de campagne gecommuniceerd via LinkedIn, LinkedIn Ads en Google Ads.

Over gamification

Gamification is een effectieve strategie om de betrokkenheid van gebruikers te vergroten. Door spelelementen toe te voegen aan een informatiewebsite, krijgt de site extra aandacht en wordt de informatie aantrekkelijker en vaak ook begrijpelijker overgebracht.

Het resultaat

Binnen twee maanden na de start van de campagne zijn er al meer dan 40 unieke kwalitatieve leads gegenereerd. Er zijn 2 contactformulieren ingevuld, 22 brochures gedownload en 19 quizzen afgerond. De campagne kon op zoveel belangstelling rekenen dat we direct na de lancering de tool die we gebruikten voor de quiz al moesten opschalen.

 

Over ModiForce

ModiForce staat voor kennis en ervaring. Al sinds 1981 weten zij als geen ander hoe belangrijk voertuigen zijn om specialistisch werk goed te kunnen uitvoeren. De gebruikers van de operationele voertuigen staan 24/7 klaar voor de klant of maatschappij. Zij willen zich geen zorgen maken over de inzetbaarheid van hun voertuig en moeten ervan op aan kunnen dat ze efficiënt, veilig en ergonomisch hun werk kunnen doen. Met een toegewijd team zorgt ModiForce ervoor dat vakmensen optimaal kunnen werken op locatie.

aacc_logo_kleur
Bottombeeld Pon Logistics

Wil je ook stappen zetten in strategie en communicatie?

Wij nemen je mee op de juiste route.

Frank van der Pot

Frank van der Pot vertelt je er graag meer over.
055 – 207 0 307