Case European Leisure Jobs | Werken bij website

Meertalige vacaturesite voor de reis- recreatiebranche in 17 landen

European Leisure Jobs heeft jaarlijks ruim 1200 vacatures bij zo’n 500 campings in 17 landen. Om al die mensen te vinden, was er een sterke ‘werken-bij website’ nodig. Met capaciteit voor veel vacatures en in twee talen. Een klus voor Factstory!

Uitdaging

Voor de nieuwe werken-bij website was er een strakke deadline. Het oude systeem was uitgefaseerd, dus de nieuwe website moest binnen 1 ½ maand opgeleverd worden. En dan ook nog in twee talen. Het doel van de website was niet alleen het versterken van de branding, maar ook het realiseren van meer sollicitanten, in minder stappen

Onze aanpak

Als Preferred supplier van Recruitee, leverancier van vacature software, hebben wij de werken-bij website van European Leisure Jobs gebouwd. Hiermee kunnen vacatures geplaatst worden in de ATS (applicant tracking service). ‘Achter de schermen’ kunnen de vacatures volledig gevolgd en opgevolgd worden. De site wordt gebruikt voor functies bij Vacansoleil, maar ook voor vacatures van andere organisaties in de recreatiebranche.
subpijler_case_O-I

Resultaat

Binnen de afgesproken tijd hebben wij de werken-bij website opgeleverd. De site is zo succesvol dat we nu gezamenlijk kijken of we op Europees niveau mee kunnen denken over de job marketing voor alle landen, in meerdere talen. Daarnaast gaan we, op basis van het succes van deze site, nu ook bij moederbedrijf Vacansoleil aan de slag. Ook daar gaan we werken aan een kwalitatieve, eenduidige uitstraling van de werving en selectie.

Over European Leisure Jobs

Europe Leisure Jobs selecteert al ruim 50 jaar medewerkers en stagiaires voor de recreatiebranche. De organisatie, onderdeel van Vacansoleil, werft en detacheert mensen voor seizoenswerk, vakantiebanen, stages en vaste banen.

aacc_logo_kleur
Bottombeeld Pon Logistics

Wil je ook stappen zetten in strategie en communicatie?

Wij nemen je mee op de juiste route.

Pim-CTA

Pim Mulder vertelt je er graag meer over.
055 – 207 0 307