Alle communicatiedisciplines

op afroep

beschikbaar

 

Case | Interne en arbeidsmarktcommunicatie voor Pon Logistics

Eind 2017 kampte Pon Logistics met een aantal communicatievraagstukken omdat de communicatieadviseur tijdelijk afwezig was. De afdelingen hadden onder andere behoefte aan ondersteuning bij het bepalen van de strategische communicatiedoelstellingen en het uitvoeren ervan, maar ook bij meer praktische klussen zoals het organisatie-breed beheren van de narrowcasting-schermen en de website, het faciliteren van nieuwsbrieven en het bedenken van campagnes.

Uitdaging

Factstory stapte in de openstaande projecten en zette verschillende nieuwe acties op de rit. Pon Logistics heeft met de specialisten van Factstory voor een aantal uur per week de beschikking over verschillende disciplines:

  1. strategisch communicatieadvies
  2. arbeidsmarktcommunicatie
  3. conceptontwikkeling
  4. tekstschrijven en (web)design
  5. technische kennis en praktische ondersteuning

Een borging van het volledige communicatiespectrum dus. Zonder dat Pon Logistics zelf een heel team van specialisten in dienst hoeft te nemen. Inmiddels verzorgt Factstory ook de volledige marketingcommunicatie voor Pon Facilities.

Onze aanpak

Na verschillende opdrachten in projectvorm, nemen we al ruim 5 jaar verschillende taken over als vervanging van de communicatieadviseur. Omdat we al bekend waren met Pon Logistics, konden we de lopende projecten naadloos overnemen.

Lopende projecten binnen Pon Logistics en Pon Facilities:

  1. Arbeidsmarktcommunicatie
  2. Strategische sessies
  3. Employer branding
  4. Website-aanpassingen
Case | Interne en arbeidsmarktcommunicatie voor Pon Logistics Alle communicatiedisciplines op afroep beschikbaar

Resultaat

Tot sowieso eind 2024 vervult Factstory de volledige marketingcommunicatie binnen Pon Logistics en Pon Facilities. Hiervoor zijn een of meerdere van onze specialisten minimaal twee dagdelen per week op locatie in Leusden.

Over Pon Logistics

Pon Logistics is onderdeel van Pon, een van de grootste familiebedrijven van Nederland. Pon Logistics heeft in Nederland vijf opslag- en distributiecentra; in Leusden, Barneveld, Veenendaal, ‘s-Heerenberg en Almere. Hier vindt opslag, distributie en voorraadbeheer plaats. Als partner en logistieke motor van Pon werkt Pon Logistics voor prachtige merken zoals Volkswagen, Porsche, Caterpillar en Continental. Pon Facilities is specialist in het leveren en verzorgen van alle facilitaire producten en diensten binnen Pon; van catering, schoonmaak en werkplekinrichting tot gebouwonderhoud.

Wil je ook stappen zetten in strategie en communicatie?

CTA_Pim_geel

Wij nemen je mee op de juiste route

Sabrina Bashardost vertelt je er graag meer over.

Bel 055 – 207 0 307 of plan een kennismaking.