64 kwalitatieve

kandidaten in

2,5 maand

 

Case | Succesvolle job marketing campagne voor Opella

Opella, een prominente speler in de zorgsector met 1750 medewerkers en 600 vrijwilligers, streeft naar hartverwarmende zorg en ondersteuning. Hun uitdaging? Het hoofd bieden aan een groeiend personeelstekort in een sector die zich uitstrekt over meerdere locaties, waaronder Veenendaal, Barneveld, Wageningen, Renkum en Rhenen.

Aantrekken van kwalitatieve kandidaten

Om het tekort aan personeel aan te pakken, werd Factstory ingeschakeld voor een job marketing campagne. De focus lag op het aantrekken van geschikte kandidaten, variërend in leeftijd en achtergrond, maar allen gedreven door een gedeelde passie voor zorg en een sociale aanpak.
64 Conversies

Gedurende een periode van slechts 2,5 maand, hebben we onze expertise ingezet om tastbare resultaten te behalen. Dankzij onze strategische inzet van sociale media en Google Ads hebben we alle verwachtingen overtroffen met een totaal resultaat van 64 conversies.

De waarde van samenwerking

Deze campagne was niet alleen een succes voor ons, maar vooral voor Opella. Samen hebben we niet alleen kandidaten geworven, maar ook de fundering gelegd voor een sterker personeelsbestand dat vanuit het hart werkt, net als Opella zelf. En we blijven ons inzetten voor het vervullen van Opella’s missie om zorg vanuit het hart te bieden.

64 kwalitatieve kandidaten in 2,5 maand

Impact

Onze job marketing campagne heeft niet alleen aangetoond dat we de klus hebben geklaard, maar heeft ook een directe en blijvende impact gehad. Met 64 potentiële kandidaten die klaarstaan om deel te nemen aan Opella’s inspanningen voor hartelijke zorg, kijken we vol verwachting naar de toekomst. Samen blijven we bouwen aan een sterke, gepassioneerde gemeenschap van zorgverleners, waarbij job marketing een onmisbare rol speelt in dit proces.

Over Opella

Opella ondersteunt met vakkennis en vanuit het hart. Met 1750 medewerkers en 600 vrijwilligers zijn zij jaarlijks voor zo’n 6200 klanten. Dit zijn mensen die zelfstandig wonen, bij Opella wonen of er tijdelijk verblijven. Opelle levert niet alleen zorgt, maar ondersteund ook in wijken, verpleeghuizen, revalidatielocaties en seniorenappartementen met hulp bij het huishouden, maatschappelijke dienstverlening, dagbesteding of zorg in de laatste levensfase.

Heb jij ook een vacature die wel wat online zichtbaarheid kan gebruiken?

CTA_Pim_geel

Wij nemen je mee op de juiste route.

Onze strategisch adviseur Pim Mulder vertelt je er graag meer over.

Bel 055 – 207 0 307 of plan een kennismaking.