Een mediacampagne aan

de andere kant van de

IJssel voor AACC

 

Case | Mediacampagne voor AACC

AACC Accountants & Bedrijfsadviseurs is al jaren een trouwe klant van Factstory. Zo onderhouden wij de website, schrijven wij content, verzorgen we de interne- en externe communicatie en hebben wij onlangs een grootschalige mediacampagne opgezet voor hun nieuwe locatie in Deventer. Juist, waar AACC Apeldoorn de focus heeft op branding, hebben we met AACC Deventer de focus gelegd op zichtbaarheid en bekendheid in de stad. Daaruit volgde de campagne ‘Vaste waarde in Deventer.’

Nieuw terrein

Begin vorig jaar sloegen Antoine Joosten en Richard van Leeuwen van AACC Apeldoorn de handen ineen met het toen nog Accoris Ondernemersservice uit Deventer. Teus Brunekreeft, eigenaar van het Deventerse bedrijf, zou met zijn organisatie voortaan verdergaan onder de vlag van AACC. En daar moest reuring aan gegeven worden. Deventer kende AACC immers nog niet.

Signing en PR

Zichtbaarheid van de locatie in Deventer: dat was het doel. Zo volgden signing aan het pand middels raamstickers, rolbanieren op locatie en het logo van AACC in het pand. Daarna volgden nieuwsberichten, social media berichten, nieuwsbrieven en persberichten in diverse kranten. AACC Deventer was geland.

Een mediacampagne aan de andere kant van de IJssel voor AACC

Grootschalige mediacampagne

Maar we wilden meer. Geen ondernemer mocht meer om AACC Deventer heen. Zo lanceerden wij het campagneconcept ‘Vaste waarde in Deventer’, passend bij de merkbelofte van AACC: ‘Vaste waarde voor elke ondernemersfase’. We gingen aan de slag met diverse middelen. Van social media bannering tot Google Display campagnes, en van krantenberichten tot heuse billboards in de stad. Dat topten we af met bannering in het voetbalstadion van Deventer haar grootste trots, Go Ahead Eagles. Overal in Deventer was AACC te zien. Laat die mooie klanten maar komen!

Over AACC locatie Deventer

Vaste waarde in Deventer, daar kan je op rekenen. AACC Accountants & Bedrijfsadviseurs is al 45 jaar een bekende naam in Apeldoorn en Zutphen. In maart 2020 kwam daar een nieuwe vestiging in Deventer bij, waarmee AACC inmiddels breed vertegenwoordigd is in de gehele StedenDriehoek.

Jouw merk in de markt zetten met een sterke mediacampagne?

CTA_Pim_geel

Wij nemen je mee op de juiste route.

Jeroen Ploeg vertelt je er graag meer over.

Bel 055 – 207 0 307 of plan een kennismaking.