Van detacheerder naar business

engineering as a service

 

Case | Nieuw concept voor Magniv

Specialist in banken, verzekeringen en pensioenen. Magniv is in de afgelopen anderhalf jaar veranderd van detacheerder in de financiële sector naar aanbieder van een vernieuwende propositie: business engineering as a service.

Uitdaging

Met deze vernieuwde propositie biedt Magniv naast detachering ook andere mogelijkheden om klanten te bedienen. Als middelgrote organisatie heeft Magniv daarbij een unieke positie in de markt; tussen de grote, corporate bureaus en de vele eenpitters in. Dat biedt voordelen zoals de persoonlijke aandacht, bereikbaarheid en betrokkenheid van een kleinere speler, met de zekerheid en continuïteit van een groot bureau.

Onze aanpak

Naar aanleiding van de vernieuwde propositie hebben wij voor Magniv een concept ontwikkeld, onder de naam Innovation Challengers. Oftewel: uitdagingen in de markt zien om ontwikkelingen te versnellen en bestaande ontwikkelteams te verrijken met kennis en expertise. Hierbij hebben we gekozen voor een stijl die anders is dan anders, onder andere door gebruik te maken van het archetype Held. In essentie is iedere medewerker van Magniv een held in zijn of haar terrein en daar draait het om. Het toch wel speelse concept van de Innovation Challenger gecombineerd met de Held, hebben wij compleet doorgevoerd in de formele, zakelijke markt waarin Magniv opereert.

Mobiel_De-impact-van-technologische-ontwikkelingen-op-arbeidsmarktcommunicatie-en-employer-branding

Resultaat

Het concept is heel duidelijk omschreven, vastgelegd en inmiddels helemaal doorgevoerd zodat er nu een huisstijl staat die onderscheidend is in de markt. Het concept is de basis voor alle interne en externe communicatie; van de nieuwe website tot de socials, het brandbook, maar ook de fotografie. We zien nu dat Magniv begint op te vallen en dat er consistentie is in wie Magniv is, wat ze doen en wat ze uitstralen naar buiten.

Over Magniv

Doelgerichte verandering. Dat is waar Magniv voor staat. Magniv helpt organisaties in verandertrajecten door het leveren van professionals met kennis, kunde en ervaring. Tegelijkertijd helpt Magniv professionals hun potentie te benutten door een ideale werkomgeving te creëren voor individuele persoonlijke ontwikkeling. Bij Magniv werken change professionals die het verschil maken in ontwikkel- en verandertrajecten van verzekeraars, banken en pensioenadministraties. Magniv combineert diepgaande sectorkennis met specialistische kennis en ervaring.

Ook toe aan een nieuw concept?

CTA_Pim_geel

Wij nemen graag het initiatief voor optimalisatie van jouw merk.

Jeroen Ploeg vertelt je er graag meer over.

Bel 055 – 207 0 307 of plan een kennismaking.