Communiceren

in klantvoordelen

 

Case | Positionering, concept en activatie voor AACC personeelsdiensten

AACC Accountants & bedrijfsadviseurs bestaat al ruim 45 jaar. In die tijd hebben ze niet alleen een groot klantenbestand opgebouwd, maar ook het dienstenaanbod verbreed. De wens ontstond om salarisadministratie en personeelsadvies actiever in de markt te zetten, met name binnen het MKB en de administratiekantoren. Aan ons werd gevraagd mee te denken over de positionering, concept en activatie van de personeelsdiensten.

Onze aanpak

We zijn gestart met een aantal strategische sessies, waarin wij op zoek gaan naar die grote toegevoegde waarde. Waar is de klant naar op zoek? En wat maakt de organisatie onderscheidend? De doelstellingen en strategische kaders werden vastgelegd, waarbij duidelijk naar voren kwam dat AACC staat voor een persoonlijke aanpak en invulling geeft op de marktvraag door als kennispartner opdrachtgevers te helpen met een veilige salarisadministratie.

Dat verwerkten wij in een aantal conceptrichtingen, die na akkoord snel handen en voeten kreeg. Het label Personeelsdiensten werd uitgewerkt, met daaronder de secties Salarisadministratie en Personeelsadvies. Daarbij is gekozen voor een onderscheidende en herkenbare visuele uitstraling, die aansluit op de bestaande huisstijl. Naast de uitwerking van het beeldconcept en doorvertaling naar de website, werd het marketing-campagneplan opgesteld en een contentplanning gemaakt.

Case | Positionering, concept en activatie voor AACC personeelsdiensten Communiceren in klantvoordelen

Resultaat

Door altijd te starten met een scherpe strategie zijn we in staat campagnes efficiënt en effectief in te zetten. De focus lag in eerste instantie op de inhoudelijke expertise van het team. Met de online campagnes hebben we meer zichtbaarheid van de dienstverlening en organisatie binnen de doelgroep gecreëerd. Daarnaast hebben we met AACC een aantal blogs geschreven, die tot meer bezoek naar de website hebben geleid. De lanceringscampagne duurde 3 maanden, waarna de Personeelsdiensten in de reguliere communicatiestroom van AACC is opgenomen.

Over AACC

Als ondernemer kun je bij AACC advies en ondersteuning krijgen bij accountants-zaken, salarisadministratie, belastingen en administratieve dienstverlening. AACC adviseert haar klant bij het realiseren van doelen. Door de opbouw en omvang van het kantoor vinden klanten gehoor, flexibiliteit en laagdrempeligheid, Dat samen met passie, maakt AACC tot een zeer professionele dienstverlener.

Ben jij ook op zoek naar een marketingcommunicatiebureau die jouw product of dienst optimaal in de markt zet?

CTA_Pim_geel

Wij nemen je mee op de juiste route

Pim Mulder vertelt je er graag meer over.

Bel 055 – 207 0 307 of plan een kennismaking.