• Creating Living Brands

 • Heb je een vraag?
  Bel 055 - 207 0 307

Werken-bij website

Wat is eigenlijk een werken-bij website?

Trekken jouw vacatureteksten niet de juiste kandidaten aan? Voldoen je kersverse werknemers niet aan de verwachtingen? Heb je een te hoge werknemersuitstroom? De recruitment van goede kandidaten voor jouw vacatures wordt steeds lastiger. Een vacature plaatsen op een willekeurige vacaturesite is niet meer voldoende. Job marketing is de oplossing.

Een werken-bij-website is een websitepagina die wij speciaal maken voor jouw organisatie. Op een werken-bij-website worden vacatures geplaatst en kan jij jouw employer brand benadrukken.

Met een werken-bij-website zorgen wij dat de online zichtbaarheid van je vacatures flink vergroot en daarmee het aantal geschikte kandidaten dat zich bij je bedrijf meldt.

Waarom een werken-bij website?

 • Schept duidelijkheid
  Met een werken-bij website maak je duidelijk wat kandidaten van jou als werkgever kunnen verwachten. Dit leidt ertoe dat zowel jij als werkgever als de kandidaat in een zeer vroeg stadium al weten of er sprake kan zijn van een match.
 • Is gebruiksvriendelijk
  Wij besteden veel zorg aan de gebruiksvriendelijkheid van je werken-bij site. Op een eenvoudige manier kunnen er aanpassingen gedaan worden. Dat is niet alleen prettig voor de websitebezoeker maar ook voor jou.
 • Optimale vindbaarheid
  Factstory maakt voor jouw een werken-bij website die optimaal vindbaar is in online zoekmachines. Met onze in-house expertise in SEO komt jouw vacature bovenaan in de zoekresultaten.

Deze klant ging je al voor met een werken bij website. Lees hier de case.
Pim Mulder, Eigenaar

Neem contact op met Pim Mulder, hij helpt je graag!

06-242 293 47

|

LinkedIn

Pim Mulder, Eigenaar

Neem contact op met Pim Mulder, hij helpt je graag!

06-242 293 47

|

LinkedIn