• Creating Living Brands

 • Heb je een vraag?
  Bel 055 - 207 0 307

Hoe krijg ik de juiste medewerkers binnen?

Arbeidsmarktcommunicatie

Hoe krijg ik de juiste medewerkers binnen?

Waarom arbeidsmarktcommunicatie zo belangrijk is:

Het vertelt het unieke verhaal van jouw organisatie

Het bindt, boeit en behoudt jouw medewerkers

Het creëert een sterk werkgeversmerk

Arbeidsmarktcommunicatie is onze expertise

Wij maken jou succesvoller

De arbeidsmarkt is krap. Zeker voor bepaalde expertises. Als werkgever wil je het liefst de beste kandidaten aannemen. De beste mensen maken jouw organisatie immers succesvoller. Maar soms lukt het je niet om deze te vinden. Of is er niet de expertise op de HR- of recruitment afdeling om dat te doen. Wij helpen je graag met deze uitdaging vanuit onze expertise, want recruitment lijkt op marketing! En dat is waar wij goed in zijn.

Arbeidsmarktcommunicatie
Arbeidsmarktcommunicatie
Beleving staat centraal

Laden van jouw werkgevers merk

Samen met jullie laden wij het merk om daarmee energie, trots en aantrekkingskracht te creëren. We beginnen altijd met een analyse zodat we een goed vertrekpunt kunnen genereren als basis voor de employer branding.

 

Nu starten met arbeidsmarktcommunicatie?

Wij gaan graag samen met jou aan de slag om de beste mensen binnen te halen.
Vul je gegevens in en wij nemen binnen 2 dagen contact met je op.

  – Pim Mulder

  Hoe pakken we dit aan?
  Onderzoek en strategie

  Een doordacht plan op basis van onderzoek

  Werken aan je imago als werkgever is actueel. Wij helpen je hierbij. Een doordachte strategie en aanpak maakt dat schaars talent ook jouw vacatures gaat overwegen. Alles begint met jouw positieve reputatie bij de doelgroep. Factstory gelooft dat een positieve reputatie in combinatie met een goed plan van aanpak jouw unieke verhaal als werkgever en de vacatures onder de aandacht brengt.

  Creativiteit voor een wervend verhaal

  Arbeidsmarktcommunicatie is het verhaal van jouw organisatie. Het bereiken en aanspreken van de geschikte medewerker is daarbij een uitdaging. Wij helpen je met het in kaart brengen van de kenmerken van de beste kandidaat, wat hij of zij belangrijk vindt en waar hij of zij te vinden is.

  Data analyse

  Kritische analyse van specifieke data

  Vervolgens kijken we naar de in te zetten boodschap, vacature tekst opzet, advertenties en kanalen variërend van jouw eigen werken-bij website tot LinkedIn en andere relevante jobsites.

  Waarom zou je voor ons kiezen?

  We zijn ervaren professionals die frisse energie brengen – we zijn creatief en vernieuwend – we stellen de goede vragen – no-nonsense, informeel en flexibel. Overtuigd?